Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Oferta Educationala

Fiecare copil se va bucura inca de la inceput, de la inscriere, de consult pediatric si psihologic gratuit. Pe baza recomandarilor medicului, micii printi si printese vor beneficia, daca este cazul, intr-o masura mai mare sau mai mica, dupa fiecare caz, de urmatoarele servicii:
- Logopedie
- Psihologie pediatrica
- Kineto-terapie
- Recuperare medicala

Si pentru ca printi, printese si mai ales parinti sa fiti si mai fericiti si sa incalecam anul pe-o sa cu zambetul pe buze, pana la sfarsit de 2015 toate serviciile prezentate mai sus vor costa la fel ca apa de izvor inainte de a fi imbuteliata: absolut nimic!

Ne jucam, dar invatam. Programa educationala.
Misiunea noastra este sa fim cel mai bun centru de dezvoltare, un adevarat regat al cunoasterii ce poate oferi tuturor copiilor, indiferent de nivelul abilitatilor lor fizice si psihice, cea mai variata gama de servicii, atat de formare si educare, cat si de ingrijire si asistenta sau recuperare medicala.

Programele de invatare prin joc, consultatiile de pediatrie si baleneo-fizioterapie, sedintele de kineto-terapie, logopedie, psihologie pediatrica, dar si cluburile de dans, picture, origami si limbi straine, sa fie adaptate fiecarui copil, in functie de nevoile si aptitudinile sale.

Oferta noastra educationala urmeaza Curriculum National si cuprinde tot ceea ce un mic domn sau tanara domnita are nevoie inca de la primii pasi in taramul cunoasterii:
- Comunicare si dezvoltarea limbajului
- Matematica si explorarea mediului
- Arte vizuale
- Muzica si miscare
- Dezvoltare personala
- Educatie fizica
- Activitati instructiv-educativ alese

Pentru a asigura o invatare mai usoara, fiecare grupa va avea la Gradinitia Domneasca un numar cumpatat de copii, nu mai multi de  10-12.

Cursurile si atelierele optionale
Activitatile optionale sunt instrumente utile pentru a descoperi si dezvolta in spiritele tinere aptitudini care pot fi definitorii pentru personalitatea lor. La Gradinitia Domneasca propunem o lista de cursuri si ateliere de creatie pe care o vedem ca si pe copiii nostri, in crestere, an dupa an:
- Cursuri de limba engleza,
- Cursuri de dans,
- Cursuri de muzica,
- Atelier de pictura.

Activitati extracurriculare:
Un spirit bogat si bine crescut are nevoie de experiente cat mai diverse.  Tinerele vlastare de la Gradinita Domneasca au ocazia de a experimenta stimuli din cei mai versi in actiuni din care pot trage invataturi, fara niciun efort, avand senzatia ca se distreaza.
Puzderii de activitati in afara celor din programa de invatare le vor deschide orizonturile, oferindu-le o bogatie de senzatii si informatii adecvate fiecarei grupe de varsta: vizite la muzee, teatre, circ, teatru de păpuși, ferma animalelor, grădina zoologică.

Mai mult, la Gradinitia Domneasca organizam workshopuri de dezvoltare personala pentru copii, dar si pentru parinti. Pentru ca omul cat traieste invata, iar a invata sa te dezvolti la maximum potentialului tau este esential pentru o viata implinita alaturi de cei dragi.

Evenimente:
Cele mai importante ocazii de a sarbatori isi gasesc organizarea perfecta la Gradinita Domneasca. Aici punem in scena serbarile de Craciun si de sfarsit de an scolar, petrecerea de Halloween, marea sarbatoare a copiilor de pe 1 iunie si altele.
Serbari – Craciun si Serbarea de sfârșit de an școlar, Petrecerea de Halloween (octombrie). (1 iunie) și altele.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013