Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

OMENIE

Traim aceasta valoare zi de zi, desi se vorbeste tot mai putin despre ea in ziua de azi. Ne place sa credem ca suntem printre cei mai vajnici pastratori ai ei. De aceea, in tot ceea ce facem avem legamant sa picuram un strop de omenie. Sa intindem o mana de ajutor unui parinte in nevoie. Sa deschidem poarta unui om care cauta de lucru. Sa aratam blandete unui copil ratacit care nu-si gaseste motivatia de a merge mai departe. Sa nu uitam ca oameni suntem daca ne ajutam intre noi.
Poate sunt prea putine. Mai multe s-ar fi putut gasi. Dar ele sunt esenta a ceea ce ne conduce si, credem noi, pilonii pe care se poate construi o viata frumoasa. Motiv pentru care trebuie sa amintim ca excelenta, colaborarea, responsabilitatea, empatia si omenia sunt cele mai importante materii pe care le predam si copiilor. Zi de zi.
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013