Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cand micul print sau mica printesa paseste in lumea de la Gradinita Domneasca Mogosoaia, ei trec de sub cea mai calda ocrotire, a dumneavoastra, in grija noastra. Va multumim pentru increderea pe care ne-o aratati si va asiguram ca ea ne transfera o responsabilitate importanta pentru noi. O vom onora fara a precupeti niciun efort. Micutii se vor bucura de toata ingrijirea, indrumarea si atentia de care au nevoie pentru a creste armonios din toate punctele de vedere si in buna intelegere cu cei din jur. Este responsabilitatea noastra pe care ne-o asumam cu abnegatie pana la capat.
Suntem Gradinita Domneasca si pentru ca avem un principiu nobil, spunem noi, care ne conduce in tot ceea ce facem: calitate fara compromisuri. Urmarim cu constiinciozitate sa oferim servicii de ingrijire si educatie de prima mana, ne dedicam timpul si energia cu totul pentru a gasi cele mai bune solutii si investim in materiale didactice, medicale si recreative de top. Cum altfel sa oferim celor mai pretioase vlastare ale domniilor voastre o lume de poveste fara cusur?
Suntem diferiti, acesta este un dat la care noi ne adaptam in fiecare zi. Si reusim sa oferim exact ce isi doreste fiecare dintre parinti pentru copilul lui pentru ca, inainte de orice, va ascultam. Mai mult decat atat, va intelegem. Inca de la prima noastra intalnire, cand discutam despre tanarul domn sau tanara domnita, cand ascultam care sunt particularitatile lor sau cand ne povestiti din propriile aventuri alaturi de ei, pentru un timp, noi devenim dumneavoastra. Si de acolo pornind, ne punem in locul domniilor voastre la fiecare pas facut alaturi de cel mic. Si mai departe, cand elaboram programul de ingrijire si educatie adaptat fiecaruia sau cand identificam o problema de-ale lor, ne facem mici si devenim ei.
Copiii au nevoie de sprijin in drumul lor spre cunoastere. Pe acest drum, parintii sunt mana dreapta, iar noi, formatorii, mana stanga si impreuna ii sustinem sa mearga inainte. Colaboram unii cu ceilalti. Obtinem rezultate bune pentru ca intretinem cu parintii o relatie stransa, bazata pe transparenta totala, incredere si respect. In definitiv, impreuna impartim responsabilitatea cresterii armonioase a micilor domni si domnite. O comunicare perpetua si asistenta permanenta ne fac partenerii dumneavoastra de nadejde, iar copilaria lor va fi povestea frumoasa pe care o vom scrie impreuna.
Traim aceasta valoare zi de zi, desi se vorbeste tot mai putin despre ea in ziua de azi. Ne place sa credem ca suntem printre cei mai vajnici pastratori ai ei. De aceea, in tot ceea ce facem avem legamant sa picuram un strop de omenie. Sa intindem o mana de ajutor unui parinte in nevoie. Sa deschidem poarta unui om care cauta de lucru. Sa aratam blandete unui copil ratacit care nu-si gaseste motivatia de a merge mai departe. Sa nu uitam ca oameni suntem daca ne ajutam intre noi.
Poate sunt prea putine. Mai multe s-ar fi putut gasi. Dar ele sunt esenta a ceea ce ne conduce si, credem noi, pilonii pe care se poate construi o viata frumoasa. Motiv pentru care trebuie sa amintim ca excelenta, colaborarea, responsabilitatea, empatia si omenia sunt cele mai importante materii pe care le predam si copiilor. Zi de zi.
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013