Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Misiunea noastra este sa fim cel mai bun centru de dezvoltare, cel care poate oferi tuturor copiilor, indiferent de nivelul abilitatilor lor fizice si psihice, cea mai variata gama de servicii, atat de formare si educare, cat si de ingrijire si asistenta sau recuperare medicala.

Urmarim ca programele de invatare prin joc, consultatiile de pediatrie si baleneo-fizioterapie, sedintele de kineto-terapie, logopedie, psihologie pediatrica, dar si cluburile de muzica, dans, lectura, origami, limbi straine etc., sa fie adaptate fiecarui copil, in functie de nevoile si aptitudinile sale. Parintii vor sti ca se pot baza pe noi.

Si in tot acest timp, vrem sa devenim un adevarat model de intreprindere sociala, prin programe gratuite oferite copiilor proveniti din familii defavorizate si locuri de munca create pentru persoane din grupuri vulnerabile.

Totul intr-o lume de poveste in care vom avea grija sa domneasca spiritul de intelegere, joaca si veselia.

Centrul de Servicii Gradinita Domneasca Mogosoaia isi propune sa devina prima alegere a parintilor care cauta o abordare intr-adevar completa, dar si individualizata, pentru dezvoltarea la maximum a potentialului micilor lor printi si printese.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013