Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Gradinita Domneasca Mogosoaia este numai una

Situata in Mogosoaia,  Gradinita Domneasca creste tinerele vlastare in spiritul celor mai nobile idealuri intr-un spatiu de peste 398 de metri. Teren al viitoarelor lupte curajoase cu ignoranta, inactivitatea sau proasta dispozitie ne este o curte amenajata ca loc de joaca de peste 400 de metri.

Cat despre calitatea serviciilor educationale pe care le oferim, ea este intrecuta doar de cea mai extinsa abordare in domeniul dezvoltarii si ingrijirii micilor tai printi si printese.

Pentru prima data in Romania, noi oferim toate serviciile educationale si recreative care includ
- gradinita cu program scurt, mediu sau lung,
- activitatile de tip after school si
- cluburile de dans, pictura, origami sau engleza
dar si o componenta esentiala in cresterea armonioasa a tuturor micutilor:
- activitatile de dezvoltare neuro-motorie si chiar de recuperare in cazul micutilor care au nevoie.

Prin aceasta componenta, asiguram un model complet, atat de educatie, cat si de ingrijire a copiilor, model implementat cu success pana acum in toate tarile occidentale.

Astfel, suntem mandri sa oferim in premiera la un centru complex de educatie si ingrijire urmatoarele servicii ce vor asigura o integrare armonioasa in comunitate a tuturor copiilor, inca de la o varsta frageda, printr-o abordare perfect adaptata fiecaruia:

  • Consultatii pediatrie
  • Logopedie
  • Psihologie pediatrica (dezvoltare personala, consiliere vocationala)
  • Recuperare medicala
  • Kinetoterapie
  • Servicii de tip respiro
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013