Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

A fost odata ca niciodata

Copiii reprezinta viitorul societatii noastre, iar misiunea Asociatiei Ai grija de mine este sa sprijine dezvoltarea armonioasa a acestora.

Kamal Almassri – medic pediatru – Presedintele Asociatiei "Ai grija de mine"

Centrul de servicii Gradinita Domneasca Mogosoaia este povestea pe care am inceput sa o transformam in realitate la inceputul anului 2015. Rod al initiativei pornite de fundatia “AI GRIJA DE MINE”, Gradinita Domneasca este un proiect ambitios pe care il dezvoltam impreuna cu parteneri de incredere in cadrul proiectului ”$E$ - Sustinere Economica si Sociala pentru persoane vulnerabile”, contract POSDRU/173/6.1/S/148943, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,  “Investeste in oameni!” -  Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale” a infiintat Centru de Servicii Gradinita Domneasca.

Asociatia Ai grija De Mine
Asociatia "Ai grija de mine"
s-a format in jurul unor idealuri care pun in centrul lor tot ceea ce este mai important pentru viitor: dezvoltarea completa si armonioasa a copiilor nostri.

Dezvoltarea libera si armonioasa a individualitatii umane este idealul nostru cel mai inalt.

Pentru a-l atinge, asiguram servicii educationale, dar si medicale, atat generale pentru copiii sanatosi, cat si adaptate pentru cei care au nevoie de ingrijire speciala, in functie de problemele si necesitatile lor fizice si psihice, fie ca sunt temporare sau permanente.

Scopul asociatiei noastre consta in integrarea usoara si fara dificultati in societate a copiilor sanatosi, a celor cu dizabilitati, precum si a celor care au nevoie de ingrijire speciala. Pentru aceasta, ii pregatim in scopul formarii personalitatii lor autonome si a capacitatii de adaptare in societate, in functie de necesitatile pe care le au.
Credem si depunem toate eforturile noastre in dezvoltarea libera si armonioasa a individualitatii umane prin educatie, formarea personalitatii independente si creative a copiilor prescolari, organizand activitati de invatare de nivel preuniversitar prin infiintare de gradinite, scoli primare, scoli gimnaziale, licee, scoli de arte si meserii si scoli postliceale.

Asociatia Ai grija de mine doreste sa promoveze in Romania un model de educatie si ingrijire a copiilor care este implementat cu success in tarile occidentale prin care se maximizeaza recuperarea copiilor cu probleme neuro-motorii si se realizeaza integrarea lor in comunitate inca de la o varsta frageda prin servicii educationale adaptate.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013