Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Servicii de tip Respiro

Un copil cu nevoi speciale este la fel de iubit in familia sa ca orice alt copil in familia sa. Uneori chiar mai mult, in ciuda dificultatilor pe care cei apropiati le pot avea pentru sustinerea si ingrijirea lui, in fiecare ora din zi, in toate activitatile pe care el le poate face doar cu ajutorul lor. Din nevoia de a-i fi alaturi cat mai mult si in cel mai bun mod, la care se adauga si lipsa fireasca a adaptarii la noile conditii, familia trece prin momente grele care pot duce de cele mai multe ori la frustrare, izolarea de comunitate, renuntarea la integrarea pe piata muncii si in ultima instanta la oboseala cronica.

Noi, Centrul de Servicii Gradinita Domneasca Mogosoaia, avem un scop dintre cele mai importante pentru activitatile noastre: acela de a oferi un moment de respiro familiilor care au copii cu dizabilităţi şi support asistenţilor maternali profesionişti. Specialistii nostri, cu calm, rabdare si mult profesionalism, sunt gata sa intreprinda tot ce se poate pentru da o mana de ajutor, speram noi, binevenita. Dupa toate cercetarile, prin serviciile de tip respiro reintegrarea micutului dumneavoastra in familie este in mod simtitor facilitata. Prin masurile intreprinse de noi, va vom ajuta sa depasiti cu bine sentimentul de anxietate extrema creat de neincrederea in propriile forte si sa dobanditi si sa va dezvoltati abilitatile de a raspunde nevoilor speciale ale micutului dumneavoastra.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013