Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Dupa cum bine stim cu totii, logopedia este o specialitate terapeutico-medicală care ajuta persoanele ce au greutăți în comunicarea cu alte persoane din cauza unui inconvenient de vorbire, limbă, voce, înghițit, auz sau respirație.
La Gradinita Domneasca urmarim sa aducem comunicarea cat mai aproape de nivelul ideal. Este stiut ca cei mai multi copii pot manifesta diferite grade de dificultate in exprimarea verbala. De cele mai multe ori, aceasta problema se intalneste in limite normale (toti am fost peltici odata), dar si in forme mai accentuate. Pentru a le asigura o fluiditate verbala de rang cat mai inalt micutilor nostri, este bine sa indreptam dificultatile de exprimare de la o varsta cat mai frageda. La noi se poate!
Specialistii nostri stapanesc metode si proceduri pe cat de blande si chiar distractive, pe tot atat de eficiente pentru “dezlegarea limbii” micilor vlastare. Vom fi aliati de nadejde ai tinerilor domni si delicatelor domnite ce se lupta cu oastea de neajunsuri in comunicarea cu supusii lor: parintii, rudele sau prietenii.
Pentru aceasta, va asteptam la cabinetul nostru de logopedie unde sunteti bineveniti dupa o programare telefonica la numarul: 0766 882 253.
Pe micii printi si micutele printese inscrisi la gradinita sau after school in cadrul centrului nostru ii costa la fel de mult cat ne costa pe noi sa spunem o vorba buna celor care au nevoie: absolut nimic, pana la sfarsitul anului 2015!

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013