Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Suntem constienti de imensa responsabilitate pe care ne-o transmiteti atunci cand ne dati in grija medicala copilul dumneavoastra. Este o responsabilitate pe care ne-o asumam total, omeneste si profesional deopotriva. Acest rol cheie este preluat la noi de pediatrii bine pregatiti, cu o experienta de ani de zile si, nu in ultimul rand, cu suflet. Bazandu-se pe criterii bio-medicale, dar si psiho-sociale, pediatrii trebuie sa ia decizii importante privind sanatatea, uneori chiar viata copilului. De aceea, ei trebuie sa asimileze si sa inteleaga ultimele informatii in permanenta, sa le aplice corespunzator, sa trateze micutul pacient si sa linisteasca familia ingrijorata. Iar la noi, ei sunt capabili sa faca toate acestea in cele mai bune conditii, cu toata grija si abilitatea de care este nevoie. Ei contribuie cu experienta lor nu doar la o diagnosticare exacta sau la gasirea celor mai bune remedii, ci si la formarea colegilor mai tineri dintr-o echipa de profesionisti in crestere.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013