Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toti am fost mici artisti odata, in copilarie. Unii dintre noi inca mai deseneaza pe agende, in timpul sedintelor lungi. Altii si-au gasit vocatia si au scapat de ele, devenind artisti plastici. La Gradinita Domneasca Mogosoaia, micul vlastar al domniei voastre va avea ocazia sa descopere cat de mult i-ar placea lumea de basm a artelor plastice. El va invata culorile primare, secundare, tertiare, va sti sa diferentieze instrumentele si materialele de lucru, precum si tehnicile de folosire a acestora, sa recunoasca elemente ale limbajului plastic si sa creeze in mod original (si in nume propriu) in spatiul plastic. De asemenea, trebuie sa precizam ca este unul dintre cele mai importante ateliere. Si ca este cu mult mai distractiv in realitate decat in descrierea de mai sus

Dupa cum se stie, muzica armonioasa influenteaza pozitiv cresterea plantelor si, nimic mai adevarat ca face minuni si in privinta copiilor. Orele de muzica pot ajuta la dezvoltarea inteligentei, rabdarii si puterii de concentrare, coordonarii si chiar a motricitatii in cazul studierii unor instrumente. La Gradinita Domneasca Mogosoaia copilul dumneavoastea va fi calauzit in regatul muzicii, avand posibilitatea de a produce primele sunete musicale, a citi la prima vedere, a recunoaste si a reproduce sunete si fragmente musicale, va invata teorie, tehnica, repertoriu, improvizatie si armonie. Pregatiti-va pentru concerte in familie, micutul dumneavoastra virtuoz va fi gata sa va incante cu tehnica lui!

Dansul reprezinta pentru copii ce reprezinta si pentru adulti: o super distractie cu maini si cu picioare in miscare, daca ne permiteti o definitie cu zambet. In afara de asta, dansul aduce o multime de alte beneficii: imaginatia copilului se pune in miscare, se stimuleaza ambitia, dar si rabdarea, copilul descopera importanta lucrului in echipa, exerseaza disciplina si coordonarea, tonusul se mentine la cote ridicate, iar corpul se dezvolta armonios, prin activarea tuturor grupelor de muschi si prin cresterea flexibilitatii.

Ceea ce este o adevarata corvoada pentru adulti, invatarea unei limbi straine, poate fi o simpla joaca de copii… pentru copii. Mai ales daca predarea este ca o joaca. Iata de ce ne concentram pe cele mai interactive modalitati de invatare, adaptate diverselor grupe de varsta, cum ar fi jocurile, cantecele si poeziile, co-participarea la anumite activitati, manuale speciale si suporturi de curs creative, inclusiv audio si video. Venind in comitatul cursurilor noastre, nobilul vlastar al domniilor voastre va exersa, pe langa limba engleza, si abilitatile de socializare si comunicare, spiritul de echipa si capacitatea de a avea incredere sa se exprime in engleza fata de ceilalti. True story!

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013