Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Puzderii de activitati le vor deschide orizonturile, oferindu-le o multime de senzatii si informatii adecvate fiecarei grupe de varsta: vizite la muzee, teatre, circ, teatru de păpuși, ferma animalelor, grădina zoologică.

Mai mult, la Gradinitia Domneasca Mogosoaia organizam workshopuri de dezvoltare personala pentru copii, dar si pentru parinti. Pentru ca omul cat traieste invata, iar a invata sa te dezvolti la maximul potentialului tau este esential pentru o viata implinita alaturi de cei dragi.

Cele mai importante sarbatori isi gasesc organizarea perfecta la Gradinita Domneasca. Aici punem in scena serbarile de Craciun si de sfarsit de an scolar, petrecerea de Halloween, marea sarbatoare a copiilor de pe 1 iunie si… chiar ziua de nastere a micutului domniilor voastre, daca vreti sa inchiriati o sala pentru domnia sa si oaspetii sai de seama.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013