Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cand micutii au dus la bun sfarsit incursiunile in terenul cunoasterii, la finalul orelor de scoala, parintii inca mai aveti de combatut in campul muncii pana la terminarea programului. Acesta este momentul in care noi va intindem o mana de ajutor prin programul nostru de tip after-school, oferindu-va linistea de a va sti copiii pe maini bune si micutilor o multime de posibilitati de invatare prin joc, dar mai ales ocazia de a-si petrece timpul asa cum le place lor cel mai mult – intre alte inalte personalitati de seama (dar si de varsta lor, desigur).

Cursurile si atelierele optionale

Cursurile si atelierele optionale

Activitatile optionale sunt acele ocazii de a descoperi in spiritele tinere aptitudini care pot fi definitorii pentru personalitatea lor si hotaratoare pentru drumul lor in viata. La Gradinitia Domneasca Mogosoaia va propunem o lista de cursuri si ateliere de creatie pe care o vedem ca si pe copiii nostri: in crestere, an dupa an.

Activitati extracurriculare

Activitati extracurriculare

Un spirit bogat are nevoie de experiente diverse.  Tinerele vlastare de la Gradinita Domneasca Mogosoaia au ocazia de a experimenta stimuli din cei mai diversi in actiuni din care pot trage invataturi fara niciun efort, avand senzatia ca se distreaza.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013